SLOGAN-000

Vabljeni k vpisu v nogometno šolo Drava

Starši se pogosto znajdete pred pomembnimi odločitvami glede izvenšolskih dejavnosti za naše otroke. Ena izmed teh možnosti je vpis otroka v nogometno šolo. Ta članek je namenjen staršem, ki razmišljajo o vpisu svojih otrok v nogometno šolo FC Drava. Preberite si, zakaj je to odlična priložnost za razvoj vašega otroka tako na športnem kot tudi na osebnem področju.

Nogometna šola FC Drava: Več kot le nogomet.

Nogometna šola FC Drava ni le kraj, kjer se otroci učijo nogometnih veščin, temveč je to tudi kraj, kjer se oblikujejo karakterji, razvijajo vodstvene sposobnosti in gradijo prijateljstva za vse življenje. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali razmisliti o vpisu svojega otroka v FC Drava:

 1. Naučijo se Športnih Vrednot: V FC Drava se otroci učijo pomembnih športnih vrednot, kot so timsko delo, poštenost, odgovornost, vztrajnost in spoštovanje. Te vrednote so ključne za uspeh v športu, pa tudi v življenju.
 2. Razvijanje Športnih Spretnosti: Nogometna šola FC Drava omogoča otrokom, da razvijejo svoje nogometne spretnosti pod vodstvom izkušenih trenerjev. Tu se ne učijo samo osnov nogometa, ampak se naučijo tudi naprednih tehnik in taktik, velik poudarek pa dajemo celostnemu gibalnemu razvoju.
 3. Telesna Aktivnost: V današnjem digitalnem svetu je telesna aktivnost ključnega pomena za zdrav razvoj otrok. Nogomet je odličen način za spodbujanje gibanja in zdravega življenjskega sloga.
 4. Socialna Interakcija: Nogometna šola je priložnost za otroka, da se druži s sovrstniki, gradi prijateljske vezi in se uči, kako sodelovati v skupini.
 5. Samozavest: Uspeh na igrišču pripomore k razvoju otrokove samozavesti. Ko vidijo, da se lahko naučijo novih spretnosti in premagajo izzive, postanejo bolj samozavestni tudi zunaj igrišča.
 6. Kakovostni Trenerji: FC Drava ponuja visoko usposobljene trenerje, ki imajo bogate izkušnje s poučevanjem nogometa. Vaš otrok bo v dobrih rokah.


Kako se Vpisati v Nogometno Šolo FC Drava?


Če ste se odločili vpisati svojega otroka v nogometno šolo FC Drava, sledite tem korakom:

 1. Preverite Starostne Omejitve: Preverite, ali je vaš otrok v pravem starostnem obdobju za vpis.
 2. Izpolnite Prijavnico: Obiščite uradno spletno stran FC Drava in izpolnite prijavnico za vpis.
 3. Udeležite se Izbranih Preizkusov: Vaš otrok bo moral opraviti preizkuse, da se ugotovi njegova nogometna sposobnost in primernost za šolo.
 4. Spremljajte Komunikacijo: Bodite pozorni na komunikacijo s strani šole in spremljajte informacije o razporedih treningov, tekmovanjih in dogodkih.
 5. Podpirajte Otroka: Bodite pozitivna vzorčna podpora vašemu otroku, saj se uči in raste skozi nogometno izkušnjo.

Nogometna šola FC Drava ponuja edinstveno priložnost za razvoj vašega otroka na več ravneh. Ne gre le za učenje nogometa, ampak tudi za oblikovanje karakterja, samozavest in prijateljstva. Ne odlašajte, vpišite svojega otroka in mu omogočite nepozabno izkušnjo na zelenem igrišču.

Letniki otrok v sezoni 2023/24


 • U7 (letnik rojstva 2018, 2017),
 • U9 (letnik rojstva 2016, 2015),
 • U11 (letnik rojstva 2014, 2013),
 • U13 (letnik rojstva 2012, 2011)
 • U15 (letnik rojstva 2010 in 2009),
 • U17 (letnik rojstva 2008 in 2007)
 • U19 (letnik 2006 in 2005)

 Kontaktschool.coordinator@fcdrava.com  ali na telefon: 031 677 070 (Jožek) - koordinator mlajših selekcij

Scroll to Top