SLOGAN-000

“Modra srca, modra dejanja: 1% dohodnine za nove uspehe FC Drave!”

"Modra Odločitev za Velik Dosežek! Spremenite svojo dohodnino v podporo FC Drava z donacijo 1%. Skupaj gradimo močno prihodnost kluba, saj vsak odstotek šteje. Donirajte modro, živite zmago! 💙⚽ #ModraOdločitev #PodporaFCDrava"

Dragi navijači FC Drava,

Ste vedeli, da imate moč spremeniti igro tudi izven igrišča? Vsak davčni zavezanec v Sloveniji ima enkratno priložnost, da svoj prispevek usmeri v podporo nevladnim organizacijam, med njimi tudi našemu ljubljenemu klubu FC Drava. In najboljša novica? To vas ne stane niti centa več!

Do 1% svoje dohodnine lahko namenite organizacijam, ki vam najbolj ležijo na srcu. In kaj bi bilo boljšega kot podpora našemu lokalnemu nogometnemu klubu? Tudi če niste reden obiskovalec tekem, lahko prispevate k uspehu kluba na drugačen način - s finančno podporo, ki jo klub nujno potrebuje za nemoteno delovanje, razvoj mladih talentov in ohranjanje naše nogometne tradicije.

Postopek je enostaven:

  1. Ob izpolnjevanju dohodninske napovedi izberite postavko za namenitev dela dohodnine.
  2. Izberite največ deset organizacij, med njimi tudi FC Drava.
  3. Oddajte dohodninsko napoved in prispevajte k razvoju lokalnega športa.

Vsak odstotek šteje in z vašo pomočjo bomo lahko še naprej gradili uspešno zgodbo našega kluba. Vaša podpora nam pomeni neizmerno veliko, saj omogoča boljše pogoje za treninge, nabavo opreme, organizacijo dogodkov in razvoj mladih talentov.

Hvala, ker skupaj ustvarjamo močno ekipo in gradimo skupnost, ki stoji za svojim klubom! S svojo donacijo 1% dohodnine boste postali nepogrešljiv del naše zmagovalne ekipe.

Hvala za vašo podporo, Ekipa FC Drava

Izpolnjen, podpisan in skeniran obrazec nam lahko pošljete na: info@fcdrava.com 

Scroll to Top